Klapp på axeln blandat med lite tråkiga nyheter

Posted on Posted in Okategoriserad

Hej alla glada medlemmar,

Nu har vår tävling fått lov att sjunka in lite grann och såhär i efterhand så är jag, och jag kan nog tala för alla andra i styrelsen samt tävlingskommittén med, sjukt nöjd med resultatet.

Vi hade innan tävlingen runt 100 deltagare som tränade i två dagar, av de 150 deltagare som va med i tävlingen. Riktigt roligt att se att så många ville komma och inviga den nya banan med oss.

Det som har varit bland det roligaste att se va medlemmarnas engagemang i tävligen. Det har spikats och sågats, körts runt med stora maskiner etc. Och man märker verkligen att sammanhållningen bara blir bättre och bättre ute på klubben.

DOCK, så har jag lite tråkiga nyheter med…
Just under denna enormt roliga tillställning så har det hänt väldigt tråkiga saker. Under kvällen mellan fredag och lördag samt lördag och söndag under tävlingen har vår mini racing bana blivit förstörd. Det har körts med eldrivna småfordon och cyklar över banmarkeringarna som då har gått sönder samt bränts hål i banan. Detta är fruktansvärt tråkigt och jag hoppas verkligen att detta inte fortsätter på andra banor under säsongen, om man inte kan sköta sig kan man inte vara ute och leka.

Vi kommer att inom kort arrangera en arbetsdag i föreningen där jag hoppas att så många som möjligt av oss kommer och hjälper till från kartingsektionen, Mini racing banan skall inte lida för att vi skall ha roligt!

 

Åter igen tack
Sebastian Lundh
Ordförande